Aambeien genezen
Eindelijk van je aambeien af!
Logo aambeiengenezen.nl

Aambeien genezen volgens grootmoeder


Onze grootmoeders waren werkelijk waar fantastische artsen. Want veel van de natuurlijke middelen en ingredienten die door hen werden toegepast om allerlei kwaaltjes te behandelen komen nog steeds voor in de huidige medische wereld.


Aambeien genezen - Grootmoeders tips1. Los enkele tabletjes superol op in een halve liter water en dep daarmee een paar maal per dag je aambeien met een watje. (Superol is inmiddels uit de handel genomen omdat het productieproces te duur zou zijn. Er zijn nog wel zuigtabletten verkrijgbaar maar deze zijn minder goed te gebruiken. Ook schijnen er drogisterijen te zijn die het product nu zelf maken.

2. Hamamelis. Hamamelis werd jaren geleden al ontdekt als een middel dat onstekingsremmend en genezing bevorderend werkt. Inmiddels wordt deze geneeskrachtige plant verwerkt in diverse middelen tegen aambeien. De bekendste zijn Hamamelis zalf van A. Vogel, verkrijgbaar bij Drogisterij.net En VSM Vasoplantzalf, verkrijgbaar bij DeOnlineDrogist.nl

3. Stop wat ijsklontjes in een plasticzakje en druk dit vervolgens tegen de aambei. Door de kou trekt de aambei zich vervolgens terug. Waarschijnlijk moet je dit enkele keren herhalen. Dit is echter in veel gevallen wel slechts een tijdelijke oplossing.

4. Als je last hebt van aambeien smeer er dan iedere dag sudocreme op. De aambeien zullen genezen.

5. Neem elke dag een tabletje RUTINE in. (te koop bij de reformzaak). Rutine wordt gewonnen uit sinaasappel, pompelmoes, citroen en limoen en heeft een ontstekingsremmende werking en verminderd klontering van het bloed.

6. Neem een tamme kastanje, bijt er een stukje van af en kauw er goed op, het helpt doe dat een paar keer per dag.

7. Maal een aantal "wilde" kastanjes zeer fijn en neem dagelijks een goede mespunt met wat drank in. U zult zien dat de aambeien genezen.

8. Maak een thee van duizendblad en drink dit een aantal keer per dag.

Of bovenstaande tips echt werken of veilig zijn durven wij niet te garanderen. Wij raden dan ook ten sterkste aan altijd eerst een arts te raadplegen voordat je een behandeling start. Neem nooit op eigen initiatief geneesmiddelen tot u zonder dat die zijn voorgeschreven door een erkende arts of aanbevolen zijn door een apotheker, afgezien van medicijnen die zijn toegelaten voor zelfmedicatie. Verander ook nooit zelf de dosering van de aan u voorgeschreven medicijnen. Vraag hiervoor eerst advies bij een apotheek of arts.

Terug naar: Aambeien genezen

Hemoclin aambeiengel

Hemoclin
Aambeien genezen
Direct leverbaar, morgen in huis.
Discrete levering!
Inhoud:            45 ML
Voorraad:        >50 stuks
Verkoopprijs:    15,95
De informatie die op deze site wordt gepubliceerd, is met de grootste zorgvuldigheid samengesteld en behandeld.

De informatie kan echter niet worden beschouwd als een vervanger van het consult of een behandeling door een arts. Wij willen benadrukken dat u bij twijfel over gezondheid, behandeling of medicijnen altijd contact op zou moeten nemen met uw arts, specialist of apotheker.

www.aambeiengenezen.nl kan niet aansprakelijk worden gesteld indien de informatie niet volledig voldoet aan juistheid, volledigheid of effectiviteit. Het gebruik van de informatie geschiedt volledig op basis van eigen risico van de gebruiker.